perjantai 16. lokakuuta 2015

Taidetta ja Elämän Sanoja.Tämä on kolmas taideblogini, ja viimeinen tätä sarjaa; otteita Jeesuksen vuorisaarnasta ja väliin omaa taidettani,

Nyt olen valinnut öljymaalauksiani vuosien varrelta. 

Laulujoutsen on myös Suomen kansallislintu, kuten edellisen blogini kukka, kielo, on Suomen kansalliskukka.Matt. 6:25. Jumalan huolenpito 

"Sen tähden minä sanon teille: älkää huolehtiko hengestänne, siitä mitä söisitte tai joisitte, älkää ruumiistanne, siitä millä sen vaatettaisitte. 

Eikö henki ole enemmän kuin ruoka ja ruumis enemmän kuin vaatteet? 

26. Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä, eivät ne leikkaa eivätkä kokoa varastoon, ja silti teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. 

Ja olettehan te paljon enemmän arvoisia kuin linnut!


 
27. Kuka teistä voi murehtimalla lisätä elämänsä pituutta kyynäränkään vertaa? 
28. "Mitä te vaatetuksesta huolehditte! Katsokaa kedon kukkia, kuinka ne nousevat maasta: eivät ne näe vaivaa eivätkä kehrää. 

29. Minä sanon teille: edes Salomo kaikessa loistossaan ei ollut niin vaatetettu kuin mikä tahansa niistä. 
30. Kun Jumala näin pukee kedon ruohon, joka tänään kasvaa ja huomenna joutuu uuniin, niin tottahan hän teistä huolehtii, te vähäuskoiset! 31. "Älkää siis murehtiko: 'Mitä me nyt syömme?' tai 'Mitä me juomme?' tai 'Mistä me saamme vaatteet?' 

32. Tätä kaikkea pakanat tavoittelevat. Teidän taivaallinen Isänne tietää kyllä, että te tarvitsette kaikkea tätä. 33. Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan, niin teille annetaan kaikki tämäkin. 34. Älkää siis huolehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Kullekin päivälle riittävät sen omat murheet.

Paljon on viikonkin aikana taas tapahtunut. 
Maailma on levoton. 
On hyvä välillä muistuttaa itselleen, että Taivaan Isän huolenpito ei ole minun omaa ansiotani, vaan täydellistä lahjaa.

Iloitaan siis tästä hetkestä, ja edelleen aurinkoisesta syksystä!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti