perjantai 12. kesäkuuta 2015

Piiri pieni pyörii.


Olen virkannut paljon pikku eläimiä ja muuta mukavaa ja niitä voi tarkastella osoitteessa: airinvirkkaukset.weebly.com
Tästä vihreästä langasta tein kaksi kilpikonnaa, jotka riittivät minulle, olivat niin suuritöisiä. Teki mieli kuitenkin jotain vihreää virkata, joten keksin nämä liskot, jotka ovat hauskoja ja helppotöisiä.Ensin tein yhden kokeeksi. Luulin, että se jää tähän yksilöön, kunnes......
..........syntyi toinen, sitten kolmas....., nyt on seitsemän, ja jatkoa seuraa luultavasti niin kauan kuin lankaa riittää.Ja sitten ihania kukkia omalta tontilta, pensasaidan alta. 
Olivat sinne siemenet jostain kulkeutuneet.Rakastan sitoa erilaisia kukkakimppuja, ja tällä hetkellä on omassa puutarhassani aineksia.Alppiruusu, josta yksi kukinto edellisen kuvan kimpussa.Sain tänäkin keväänä aikaan tomaatin viljelyn. Kolme tainta laitoin, tässä kaksi, jotka jo alkavat kukkia.
Lähimetsässä on aivan valtava kieloesiintymä, iso alue, kävin lenkilläni poimimassa. 

Suomalaista design:ia parhaimmillaan, kun on Suomen kansalliskukkakimppu kieloista Aalto-maljakossa (maljakon  suunnittelija akateemikko Alvar Aalto). 
No nyt ovat taimet näkyvissä, keräkaali ja porkkana. 
Loppukesästä on pöydässä oman maan tuotteita. 

Ihanaa, aurinkoista kesää, ja tietenkin sopivasti sateita!


4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. Jospa minuunkin pistäisi joku viherkärpänen tai kukkapistiäinen. Niin sujuvasti vain ihastelen muiden aikaansaanoksia! Me käydään huomenna Asikkalassa, en tiedä onko se teidän lähellä, vai jonkun muun sisaruksen lähellä. Kunhan nyt ajellaan ja ostan taas yhden neulekoneen. Ne on niitä mun pelireissuja!

  VastaaPoista
 2. Tänä keväänä laitoin vähemmän vihreää kasvamaan, mutta on siinä silti kastelemista ym. Sinullahan on hienoja pelireissuja, ja erikoinen harrastus, ei minusta olisi neulekoneen käyttäjäksi, ja se on varmaan inspiroivaa, kun osaat itse luoda mallejakin! Asikkala on muuten Lahden pohjoispuolella. Tuulan kautta meille ajelemaan!

  VastaaPoista
 3. Kivoja liskoja. Keksitkö mallin itse vai löysitkö valmiin ohjeen jostain ?

  VastaaPoista
 4. Keksin itse, ja olisi vaikea opettaakaan, kun tulevat kaikki hiukan erilaisia yksilöitä. Kohta loppuu vihreä lanka ja sitten virkkaan taas jotain muuta ajan kuluksi :)

  VastaaPoista