keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Nooan arkkiin menossa?


Näitä pikku eläimiä on kymmeniä, ja enemmän kuin kaksi kutakin, mutta tuli mieleeni raamatun ensilehdiltä kertomus Nooasta, joka keräsi arkkiin kutakin eläintä kaksi, uroksen ja naaraan vedenpaisumusta pakoon. 

Lasten leikeissä näistäkin osa sai viime sunnuntaina kyytiä!Vähän monimutkaiselta tuntui ensimmäisen kilpikonnan virkkaaminen, ja päätinkin, että jää ainoaksi. 
No eihän sitä voinut ilman kaveria jättää, joten vähän pienempi tuli toisesta. 
Naaras varmaan.Tänä keväänä on kaikkialla ollut kuvia sinivuokoista, ja tämä on tietysti vain haalea kuvaus. Akvarelli.Tältä puuhalta ei voi välttyä, mikäli aikoo nauttia loppukesän kukkaloistosta. Daaliat ja gladiolukset. 
Tästä se alkaa. Kuukauden päästä jo näyttää aivan toiselta. Lähdettiin viime sunnuntaina sadepäivän kunniaksi ajelemaan Kytäjärven juoksutuspadolle. 
Täällä  oli tarkoitus bongata lintuja. 
Ei näkynyt. 
Maisema oli täysin seisova ja sumuinen.Markku muisteli lapsuuttaan. Olivat useinkin olleet täällä poikien kanssa.
Tämä kevät on kolea, mutta runsaat sateet virkistävät parhaillaan kasveja vauhtiin ja kukkia kukkimaan.Kaunista kevättä!3 kommenttia:

 1. Joo vähän hitaasti se kevät täällä Pohjanmaallakin tulee!

  VastaaPoista
 2. Voi mahdoton miten hauska kulkue menossa arkkiin. Nyt sinun pitää rakentaa niille vielä se arkki =)
  Kaunis sinivuokkotaulu, ilmeisesti olet vesiväreillä tehnyt ? Minullakin tekee niin mieli hommata kunnon vesivärit, mutta en ole vielä aikaiseksi saanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kiusannut miestäni, että nämä tarvitsisivat arkin. Ja sinivuokot tein vesiväreillä. Harvoin tulee ispiraatio, mutta aina on kiva, kun saa aikaan. :)

   Poista