perjantai 12. syyskuuta 2014

Tunnelmointia.


Niin vain on, että kaunis kesä kääntyy syksyyn päin, ja syntymäpäivää on vietetty. Sisareltani kaunis tunnelman luoja-lahja.
Meillä oli "puutarhakutsut" siis jokakesäinen lettukutsut-tapahtuma sisarusten kesken.Toisen sisareni perhe toi näin ihastuttavan kukan. 
Puutarhan kukat alkavat jo olla loppuvaiheessa kukkimisessaan, ja sitten siirrytään sisäkukkiin.Olen jäänyt tässä vaiheessa "kissakoukkuun".
Nämä ovat niin suloisia, ja niitä tulee yksi päivässä, jos vain vähänkin on aikaa istahtaa. 
Väreissä alkaa jo olla toistoa, kun siskoni sanoi, että viirukissan kuuluisi olla harmaaraitainen, joten tein niitä kaksi peräjälkeen!Tässä tähänastiset 7 pikkuista. 
Nyt alkaa varmaan taas puna-sini-keltainen kierros.

Sitten vielä vähän mietteitä.....
Eilen aamulla paikallisessa kauppakeskuksessa, Hyvinkään Willassa oli ystävättäreni johtaman päiväkodin lasten vierailu. Niin täynnä iloista lapsienergiaa, lauluja ja loruesityksiä. 
Heillä oli Hyvän mielen marssi - päivä!

Tulin itsekin niin iloiseksi, kun aurinko vielä paistoi, että kotiin pyöräillessäni alkoi soida riemullinen hengellinen laulu mielessäni: "On niin autuasta käydä kotiin ristin lipun alla.......Silloin niin kuin vetten pauhu valtavasti kaikuu voittolaulu aina kunniaksi Herran, Jumalan ja Karitsan. Mistä tulikin äkkiä niin vanha laulu mieleeni!

Vaikka maailma on aika surullinen paikka kaikkine huonoine uutisineen, niin ollaan iloisia, parempaa on edessä päin kun luotamme Kaikkivaltiiaaseen Luojaamme kaikilla teillämme!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti