perjantai 26. syyskuuta 2014

Kesä pakettiin.


Vähän haikea olo oli, kun lähdimme vuosipaikaltamme Keuruulta viikko sitten. Saamme asuntovaunumme hyvään suojaan isoon autotalliin. Nyt se vielä on omalla pihallamme. Järjestämme sitä talvisäilytystä varten.Nyt on jo yksi pakkasyö takana, vaikkakin sääennusteessa oli taas lämpenevää. Ensi yönä on tulossa myrsky-yö.


Syksy aiheuttaa monenlaista inspiraatiota. Järjestelin nämä virkkaukseni jälleen kerran uusiksi. Nyt on täydet hyllyt. Yksilöt riippuvat vaierista pikku rautalenkeillä. Ne pysyvät nyt hyvin, ja on helppo tarvittaessa irroittaa.


Tässä lähikuva possu-lammas-kissahyllystä. Tämä ei ole lopullinen. Mustat ja valkoinen kissa eivät kuulu tähän hyllyyn, vaan siihen on suunnitelmissa lisätä pastellin värisiä kissoja 4 kpl.Tässä hankkeilla ne puuttuvat neljä kissaa, ajan kanssa.Eikös syksyllä aina aloiteta jonkun uuden opiskelu. Tällä kertaa uusi kieli. Aloitin 10.9. tänä syksynä, siis reilu 2 viikkoa sitten. 22 aakkosesta on vielä 4 oppimatta. Sekä painokirjaimet, että kirjoituskirjaimet. Siinä sivussa tietysti paljon sanoja on jo tarttunut päähän.
Onhan tullut todistetuksi, että kaiken ikäisenä oppii. Tilasin jo 2-kurssin DVD:t ja oppikirjan!

Mieli vain avoimeksi uusille haasteille!

1 kommentti:

  1. Taidenäyttely pystyyn! Tuota on liikkeellä tuota kieliopiskelua, tarttuvaa tautia! Isosisko ja pikkusisko yhtäaikaa.

    VastaaPoista