keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Bodausta ja valmista.


Tässä on jäätelöannos kuningatarhillolla. 

Taloamme ympäröivän sokkelin ympärystän panimme viime kesänä kokonaan uusiksi, siis kaivoimme mullat pois ja tilalle patolevyt, styroxit, hiekkaa ja sepeliä.
 Tehtävästä oli jäänyt vielä pikku osuus tekemättä. Tänään sain "oman osuuteni" valmiiksi, joten palkitsin itseni. Maukas pikku annos.Viimeinen kuorma sepeliä menossa. Toistakymmentä kuormaa kaadoin sokkeliin--- aamujumppa! 
Markun osuutta on vielä jäljellä, kun hän kiinnittää reunanauhan patolevyyn. 

Etupihan kivetys laitettiin samalla uusiksi, vanhoista kivistä kylläkin, ja Markku osasi senkin tehdä näpärästi eilen illalla. Nyt vesi ohjautuu rankkasateella poispäin talosta.Tämän hatun virkkasin viime talvena, ja vähän vitsailin, että seuraavia helteitä tässä odotellaan. Nyt on tätäkin tarvittu. Somistin hatun ympäröivällä nauhalla, jonka virkkasin eilen illalla.Taas löysin jotain Luojan luomaa pikku kauneutta. 
Tänä kesänä olen ihaillen tarkkaillut kukkia läheltä. Herkkiä yksityiskohtia löytyy ihan ympäriltä. Kannattaa siis ja vähän "zomata".


Näitä kuunliljoja meillä on paljon, talon molemmilla puolilla. Ihan arkisen näköinen kukka kaukaa katsoen.

Eilen illalla oli ukonilma, jonka laista en ole kyllä vielä kokenut. Välähdyksiä ja räjähdyksiä. Hui, istuin sängyssä ja virkkasin (!) Yksin kotona, kun Markku oli töissä.

Rajuilma kesti lähes puoli tuntia, ja tänään luvattiin lisää.

Ihanaa ja turvallista kesää, enkeleitä tarvitaan edelleen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti