perjantai 27. kesäkuuta 2014

Talvinen kesän alku.


Totta se on. 17.6.2014. 
Tämä daaliani, yksi neljästä hyvään alkuun päässeestä, aiheutti sydämentykytyksiä, kun luvattiin yöhallaakin. Parina aamuna nousin katsomaan, miten on käynyt näiden kylmänarkojen kasvieni. Tämä raekuuro tallentui kuviini.Sama 27.6.2014

No eipä onneksi hätää. Nuppuja ilmaantuu kaikkiin, ja kukinnasta on toivoa.Villiruusuni mun. 
Siirsin tämän kukkapenkkiini jostain kaivamisen tieltä. Vaivainen se vähän on, ja joudun kai leikkaamaankin pensasta reippaasti, jospa se siitä voimistuisi.Keräsalaatti on hitaasti, mutta varmasti tuottamassa satoa ruokapöytäämme. 
Kylmyys on sitäkin vaivannut. Mutta ensi viikolla jo on luvassa säätiedotuksen mukaan vähän lämpiävää. Se sopii, kun Markullakin alkaa kesäloma. Tämä sopisi kuva-arvoitukseksi. Ehkä pankkiryöstäjä, .......
Ei, vaan Markku räystäs-syöksyputkia rakentamassa, ja kouruja korjaamassa. Kuvakulma on mielenkiintoinen.
Tätäkin työtä on mukava tehdä, kun ei helle vaivaa. 
Kaikista asioista vain hyvä puoli esiin.

Minä pidin tikkaita, varmistin vain, ettei putoa korkealta.Välillä taas sisälle istumaan, virkkaamaan, ja vaikkapa iltauutisia katsomaan. 

Tämän liinan sain valmiiksi eilen, 26.6. Vähän on tyhjä olo taas, kun ei ole mitään näpertämistä....................Kunnes muistin, että onhan minulla nämä neliöt, joita voi virkata miten paljon tahansa, eikä sittenkään ole kylliksi, jos vaikka yrittää saada aikaan isoa torkkupeittoa. 
Tämä on hauskaa ja stressitöntä puuhaa. Väriä voi vaihtaa "mielialan mukaan".

Ja hiiriä ym. voi virkata välipaloiksi.

Kyllä kylmäkin kesä on välillä ihan hyvä, jos ottaa tyytyväisen asenteen, ja elää sen mukaan. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti