keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Leppoisaa kesäpuuhailua.


Laitoin talvella tekemistäni jäljellä olevat rintakoristeet uusiin paketteihin. Keräilin puutarhastani kukkakimpun Suville syntymäpäivän kunniaksi. Kaunis ja tuore, lisäksi ilmainen ilo.


Ostimme puutarhapöydän ja pari tuolia, ja niin sain virkkaamalleni pyöreälle liinalle sopivaa käyttöä. Tämä on pääoven porrastasanteella.Tänään oli aurinkoinen ja lämmin kesäpäivä, seuraavina päivinä luvattiin sadetta. Sain maalausinspiraation, ja maalasin tämän aidan, joka olisi kyllä pitänyt jo aikaisemmin maalata. Kivalta näyttää.Edellinen asukas oli pitänyt pihan perää avoimena puistoon, mutta me halusimme oman tuntuisen pihan ja Markku rakensi tämän aidan viime syksynä. 

Kasvimaani etualalla on jo hyvällä alulla.Kasvihuoneeni on myös jo käytössä. Salaatit kasvavat ylähyllyllä.

Tomaatin taimet ovat jo kukassa. Vastakkaisella puolella on lisäksi pari kirsikkatomaatin tainta. Laitoin kaikki altakasteluruukkuihin, niin muutaman päivän lomapoissaolo ei haittaa, eikä tarvita kastelijaa. 

Alkaa jännittävä odottaminen, miten hedelmät ehtivät kehittyä tänä kesänä. Viime kesänä oli vain kaksi tainta ja tulos oli hyvä, ja tomaattien maku ihanan pehmeä.

Olen lisäksi jopa osannut nauttia oleilusta ja lukemisesta. 
Ensi viikolla on juhannus ja juhlat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti