tiistai 22. huhtikuuta 2014

Sinistä kauneutta ja koukkuhiiriä.


Eilen matkustimme kohti kotia pääsiäisviikonlopun vietosta Keuruulta, Keski-Suomesta. Mieheni on kiihkeä kukkien ystävä, hän aina ensimmäiset havainnot kevätkukista tekee meidän perheessä. Automatkoilla hän näinä aikoina ajaessaan katselee minun mielestäni enemmän tien penkkoja kuin tietä. Niinpä Hämeenlinnan seudulla hän bongasi nämä sinivuokot! 
Siitä paikasta tietysti kuvaamaan. Kauniita ne ovat, kevään ensimmäisiä luonnon kukkia leskenlehden jälkeen, sitten tulevat valkovuokot ja sitten kaikki muut.Nämä keväthiiret ovat myös automatkojen "hedelmiä". Kuten olen todennut, olen monet kerrat tätä hiiriprojektia jo lopetellut, mutta koukussa olen, ei voi mitään. Niin hauska näitä on tehdä. Yritän tehdä kaikki erilaisia, joten laskujeni mukaan niitä on syntynyt  27 erilaista tähän mennessä, joitakin on jo "maailmalla". Kaikilla on eri väriset vaatteet. Siinä on keksimistä, väreissä. 

Saattaa olla, että kevään tulo ja puutarhatyöt ajavat virkkausten edelle väliaikaisesti tai sitten ei......

Ihana auringon paiste tänäänkin, eilen oli 20 lämpöastetta ja ihana kesäinen tuntu. Ihan niin kuin itseenkin virtaisi uudenlaista energiaa tämän valon myötä.

Kivaa uutta viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti