perjantai 7. maaliskuuta 2014

Vuorottelua.


"Tässä minä istun suurella kämmenellä. Eilen minua alettiin virkata, tänään tulin valmiiksi. Jonain päivänä matkustan mutkien kautta Espooseen, pikku Leolle kaveriksi".Tänään on keittiöremonttimme vaiheena putkitöiden viimeistely. Kaikki talon käyttövesiputket uusiksi, ja kaikki uudet hanat ym. systeemit. 
Minulla on tehtävänä laittaa ruuat ja kahvit työmiehille. Äsken kävin puolen tunnin lenkillä. 

Väliajoilla istahdan hetkekesi virkkaamaan tai neulomaan. Kun teen paljon käsitöitä, niin yksi laji kyllästyttää ennen pitkää. Tänään keksin, että teen vuorotellen kutakin. Liina ja sukat eivät valmistu päivässä tai kahdessakaan, mutta puput ja hiiret (lankakerä jo odottaa vuoroaan) ovat nopeampia. 
Huomaan, että jonkinlaista  piristettä  käsitöiden tekeminen on kyllä aivoille, koska on niin paljon kivempi tunne taas, kun saa jotain hauskaa aikaan.Isäni aikoinaan tekemä viulu inspiroi myös ajoittain. Soitan lähes joka päivä vähän, ja se on kivaa, kun huomaa, että taito pysyy yllä.

Tulkoon nyt mainituksi ihana lauluryhmäni Shir Shalom (rauhan laulu), joka tekee myös keikkoja ahkerasti. 
Vihjeenä tässä: You Tubessa hakusanalla: "Shir Shalom - On Jumalalla kaikki valta"., saat näytteen laulustamme harjoitustilanteessa. 
Näin saan edelleen tuntumaa kodin ulkopuolelle ja seurakuntaan, vaikka työelämä on taakse jäänyttä elämää. 
Tässä oli siis pieni tilapäivitys näin kevään alkaessa.

Maailman meri kuohuu, sitä ei voi kukaan kieltää, mutta "kun on turva Jumalassa, turvassa on paremmassa kuin on tähti taivahalla, lintu emon siiven alla". Tätä olotilaa toivon kaikille rakkaille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti