tiistai 11. maaliskuuta 2014

Unelmiemme keittiö.Nyt on todella aihetta pieneen, tunnelmalliseen kahvihetkeen! Keittiöremonttimme alkoi 27.12.2013, ja eilen illalla, 10.3.2014 putkiasentaja teki viimeiset liitännät; hanan ja astianpesukoneen. Nyt kädet ristiin ja kiitos taivaan Isälle ja taitaville ammattimiehille. 
Alkuvaiheessa luulin, että se kaikki on parissa viikossa valmista, mutta.... Entinen keittiömme. Liesi oli aikapommi, kuumeni "enemmän ulkopuolelta kuin sisältä". Lattia notkui ja narisi. Astianpesukone on toisella puolella huonetta. Synkkää oli, kun kattokin oli tumma, ja lisäksi tämä on pohjoisen puoleinen huone. 

Yritin silloin olla tyytyväinen tähän, mutta remontti tuli ajankohtaiseksi, kun käyttövesiputkisto oli tullut tiensä päähän, aikapommi sekin, eikä ollut ikänsä puolesta vakuutuksen piirissä.Nyt on ihana aamu, ja aika lähteä ulos. 
Tämä kuva on makuuhuoneen ikkunasta naapuritaloon päin. Talvi ei ole tänä vuonna tämän ihmeellisempi ollutkaan, kuin tästä kuvasta näkyy. Ruoho on ollut vihreää koko talven, vain valoisuus on vaihdellut. 
Nyt lenkkiasu päälle, reppu selkään ja kauppareissulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti