lauantai 16. marraskuuta 2013

Valmista tuli.


Tämä vierastossu-idea tuli, kun vieraita käy, ja vaikka meillä ei ole kylmä lattia, niin pikkusukilla saattaa jaloissa tuntua viileältä. 


Kangaspalalaatikossani oli paljon valkoista silkkipintaista kangasta, ehkä viskoosia, enkä koskaan keksinyt, mitä siitä voisi tehdä. Nyt tein siitä repimällä matonkudetta, eikä edes pölyä tullut ilmaan siinä puuhassa, erikoista kangasta siinä suhteessa. 
Sitten vain iso koukku ja muoto syntyi "omasta päästä".
Vielä jäi kangasta vähän, en tiedä, riittääkö vielä yksiin tossuihin.Toinen projektini tuli päätökseen tällä erää. Tässä lähikuva viimeisestä erästä. Näitä rintaneuloja on ollut kiva työstää, kun saa vapaasti muotoilla kuvion. Puunappi ja pikaliimalla valmis rintaneulatausta, sitten hahmottelen lyijykynällä kuvion ja maalaan. Edellisissä blogeissani on kuvia eri vaiheista. 


Tässä kaikki tämänhetkiset valmiit pakkauksissa, Näitä on jo ystävilläni noin kymmenen, poissa tästä kuvasta. Valitsivat "parhaat päältä". Nämä ruusut ostimme ruokaostosten lisäksi viime viikolla. Olivat niin kauniita, että ajattelin laittaa kylmään seuraavaksi yöksi, ja kuten arvata saattaa, ne unohtuivat sinne pariksi päiväksi, kunnes muistin ne juuri ennen vieraitten saapumista, laitoin pöytään ja saivat aikaan iloa ja ihastusta.
Ihanaa syksyistä viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti