torstai 28. marraskuuta 2013

Lisää pikkuväkeä.


Tämä syksy on ollut pimeä ja kostea. 
Säätiedotuksessa sanottiin viime viikolla, että päivä on HARMAA. 

On niin hauskaa, kun voi itse tehdä pieniä piristyksiä kaiken pyörityksen keskellä. Kun näitä virkkauksia tekee tarpeeksi paljon, niin se käy koko ajan helpommaksi. Ei tule niin paljon "yrityksiä ja erehdyksiä".


Meidän tontilla oli tosi paljon lehtipuita, jotka pimensivät koko kesäksi maiseman. Saimme kaupungilta luvan kaataa 6 puuta, ja niistä 4 on nyt kaadettu. Yksi saadaan kumoon nostimen avulla myöhemmin, lisäksi yksi pieni runko vielä jossain vaiheessa. 
Ensin karsitaan oksat ja sitten runko kumoon. Tämä siksi, ettei tule vahinkoa talolle, kun puu on niin lähellä talon päätyä.Nämä puput ovat välivaiheessa, ja näyttävät vähän hämmentyneiltä, kun vaatteita ei ole vielä ehditty tehdä. 

Tein vielä yhden pupun lisää, ja vaatteet, kuten ensimmäisessä kuvassa näkyy. 

On ihan terveellistäkin välillä istua ja virkata, kun kaikki taloustyöt ulkotöiden lisäksi täyttävät päivää tehokkaasti.Iso työ on tehty, ja kaksi suurta kuormaa risuja lähdössä kaatopaikalle, se oli minun osuuteni, sopivaa hyötyliikuntaa! 

Näissä lopuissa tarvitaan Markkua ja moottorisahaa.Joulu lähestyy vauhdilla. 
Toivon, että tuleva joulu voisi olla rauhallinen, Vapahtajan syntymäjuhla, ilman kaupallista turhaa touhua. Siihen tarvitaan tietoista asioiden tärkeysjärjestykseen panemista.

Meillä joulun ajasta on luultavasti tulossa keittiöremontin aikaa, joten rauha on vähän mutkikas käsite siinä mielessä. 

Kaikkeen on sopeuduttava ja katsottava kiitollisella mielellä eteenpäin!

Katso myös kotisivuni: airinajat.weebly.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti