keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Syksyhiiret ja muuta pikkuista.


Niin vain on, että sydän kaipaa näitä hiirulaisia. On ollut tauko niiden virkkaamisessa, kun olen neulonut avustussukkia 12 paria, jotka aikanaan lähtevät kohteeseensa.
Nyt siis tulivat syksyn hiiret, syksyn väreissä, vaatteet jäännöslangoista. Kaksi syntyi yhtenä päivänä.
Ja ilo pilkahtelee tänään, harmaana ja sateisena aamuna.Tämän tein ensin, ja kuten aina, yksinäinen kaipaa ystävää..............ja tulihan se. 
Piti vähän pojan housuja värittää sinertävällä langalla, kun oli niin pieni kerä vaalean vihreää.Sitten tuli sekaan uusi innostus....harrastus kenties.....  Ostin puisia "nappeja" askarteluliikkeestä, ja pieniä maalipurkkeja. Kultamaali oli ennestään jossain kaapin perällä. Sitten vain sommittelemaan. Mahdollisuuksia kuvioihin on rajattomasti. Keksin sitä mukaa kun maalaan. 
Hakaneula taakse kangaspalan avulla, pikaliimalla, ja sitten maalaan kangaslapun päälle vielä maalikerroksen, että pysyy. 
Tässä siis vasta rintakoristeiden alkua. Saa nähdä jääkö tähän juttuun "koukkuun".Olen pitkään miettinyt, miten merkkaan pyyhkeet WC:n naulakoissa. Tässä se sitten on. Puusydämet ostin myös askarteluliikkeestä, sitten  taiteilijamaaleilla ja kultamaalilla kuviot, ja mustalla öljymaalilla tekstit. Nämä kerät ovat joutuneet vähän odottamaan, kun oli tarkoitus vielä muutamat lasten sukat neuloa avustuskuormaan mukaan. 
Olen huomannut, että mieli pysyy kaiken keskellä virkeänä ja iloisena, kun on käsillä pientä näpertämistä kaiken arjen pyörityksen keskellä.

2 kommenttia:

  1. Niin, kun sä osaat maalata. Tässä mä putoan kärryiltä, mutta jatketaan aina siitä, mihin intohimo johtaa!

    VastaaPoista
  2. Niin, olin vähän jo isommissa kaarteissa ja käsitöissä ja unohdin pikkuseikat, mutta tästä jatketaan.

    VastaaPoista