perjantai 23. elokuuta 2013

Värisävyjä.

Keuruun pohjoisjärven maisemaa. Olemme "vaunumökillämme" pidennetyllä viikonlopulla, viimeisiä kertoja tänä syksynä. Aamulenkit ovat ihania, järven rantaa myötäileviä. Vielä eivät värit ole haalenneet tällä alueella.


Matkalla tapaan neuloa avustussukkia, kuten nytkin, mutta kotona tulee tehdyksi muuta mukavaa. Tämän kukkaron olin kaavaillut kynällä.


Tällainen siitä tuli, muutama tunti meni. Vähän on vaivannut, kun ei tule niitä mummoneliöitä tehdyksi, niin sovelsin tähän pari molemmille puolille.

Nämä olen tehnyt aiemmin tällä viikolla. Tuli ostetuksi muutamia leukoja, ja se "haastoi" tekemään. Tällä kertaa virkkaus jopa vei aikaa muulta tärkeältä, mutta tämä oli minun tärkeäni, muu sai odottaa. 
Tässä on värileikkiä, kun huomasin, että ottamassani tomaattikuvassa oli samat sävyt, kun virkkauksissani. Tomaatit kypsyvät. Olemme jo muutamia tähän kuvaan mennessä syöneet, ja nauttineet ihanan pehmeästä mausta.

Tommaattien kypsymistä ehdimme jo odotella kärsimättömästi, mutta...."ajallaan....ajallaan, Jumalamme vastaa aina ajallaan", kuten laulussakin sanotaan.
 Tämä myös on toteutunut, kun saimme menestyksekkäästi myydyksi muutama viikko sitten edelliselle paikkakunnalle jääneen rivitaloasuntomme. Myyntiaika muodostui todella pitkän tuntuiseksi tällaisessa taloudellisessa tilanteessa. Kyllä sitä rukoiltiinkin, ja vastaus tuli. Nyt on kevyt ja huojentunut olo. 
Kesä jatkuu lämpimänä, vaikka elokuu lähenee loppuaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti