keskiviikko 28. elokuuta 2013

Tee se itse.


Eilinen oli puuhapäiväni. 
Ensimmäiseksi aamulla lähdin n. 3 km:n päähän kauppaan kävellen, reppu selässä. Ihana aurinkoinen ja kuulas aamu. Jätin nousemaan edellisenä päivänä alkuun laittamani ruiseleivän, juuresta ilman hiivaa. 
Kotiin tultuani tein ensin hiivaleipä-sämpylätaikinan, ja herkulliset sämpylät uuniin. 
Seuraavaksi paistumaan vuoka-ruisleivät, jotka nyt olivat tarpeeksi nousseet. Pakastan ne sitten viipaloituna, ja niin ne on helppo ottaa käyttöön.Aina eri vaiheiden välissä virkkasin jälleen uutta pussukkaa. Tämä tuli tarpeeseen.
 Vaikka kännykän suojapusseja on kaikenlaisia valikoimia kaupoissa, niin tarvitsen sellaisen, johon mahtuu muutakin mukana kulkevaa.Valmista tuli illalla, jäännöslangoista tämäkin.Nyt mahtuu kaikki, ja voi sujauttaa laukun pohjallekin, josta se löytyy värikkäänä pussukkana ilman etsiskelyä. 

Mahtui siihen päivään vielä kaikkea muutakin. Risuhommia ulkona, kun Markku oli kaatanut ison vaahteran. Kaatopaikkakuorma alkaa nyt olla valmis. Se on minun puuhaani. 
Markku tekee taloon sokkeliremonttia. Mullat kaivetaan pois ja sitten tilalle patolevy & styrox- ja sepelit. 
Touhua riittää molemmille. Onneksi Taivaan Isä on helpottanut puuhasteluamme ja antanut ihanat aurinkoiset ilmat tänä kesänä. 
2 kommenttia:

  1. Lepää välillä, siskoseni! Lenkkeilin melkein 3 tuntia äsken. Totta puhut, ajatukset ovat mehukkaammat kun tekee koko ajan jotakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, minä tulin juuri tunnin lenkiltä, ihana sininen taivas, ja ajatukset jo lepäävät, nyt täytyy syödä ja ottaa ruokalevot, oikeasti!

      Poista