maanantai 24. kesäkuuta 2013

Matkalla syntynyt.


Juhannus, keskikesän juhla on juhlittu. Hienoa oli Keuruulla, hyviä, mieleenjääviä tilaisuuksia, mukavia tapaamisia ystävien kanssa. 
Pikku orvokeilla voi aina ilahduttaa ystäviä. Tämä turkoosimekkoinen tyttöhiiri syntyi ennen juhannusmatkaa. Hänkin kaipasi kaveria itselleen, ja.............no, automatkalla sitten Keuruulta juhannuksen vietosta palatessamme, kun ei ollut ajovuoroa, syntyi tämä turkoosihousuinen kaveri. 
Matkaseurustelua ja maisemien katselua virkkaus ei häiritse, sen tietää jokainen, joka harrastaa virkkausta tai  jotain muuta käsityötä matkan aikana. Se käy rutiinilla.Nämä harakankellot ovat tulleet kukkapenkkiini kutsumatta, mutta niin kauniita ovat, etten ole malttanut näitä luonnon kukkia poistaa.


3 kommenttia:

 1. Varmasti oli hyvät juhlat Keuruulla. Kuuntelimme jumalanpalveluksen radioinnin sieltä.
  Osaat varmasti päästäsi tehdä näitä hiirulaisia?! Olen virkannut, mutta mitään eläimiä tms en osaa. Nykyään kudon (siis neulon) simppeleitä tiskirättejä. Ennen pitsiliinoja. Niin se muuttuu.
  Kortteja askartelen todella mielelläni.

  VastaaPoista
 2. Kesä on juhlien aikaa. Matkat menee välillä käsitöitä tehden. Teen tosiaan "omasta päästäni" näitä virkkauksia. On erilaisia aikakausia, tiedän itsekin, että tämä eläinvaihe tulee aina välivirkistykseksi. Nyt neulon avustussukkia Fidan kautta Pohjois-Koreaan. Siinä riittää hommia. Tsemppiä vain omiin töihisi, kaikki käsin tehty on arvokasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korean sukat ovat todella tarpeellisia!
   Näitä tiskirättejä menee myyjäisiin. Tulot menevät Etiopian aids orpojen hyväksi. Viime joulun aikaan nämä menivät hyvin kaupaksi.

   Käsin tekeminen on mieluista hommaa.
   Kortteja askarrellessani mieltäni häiritsee, että se on joutavaa puuhaa. Aikuinen leikkaa kuvia ja liimaa niitä.
   Tavoitteeni on tehdä mahdollisimman kaunista, Tulostan netistä kuvia, joista yritän luoda hyvin nättiä, lähinnä vintage-henkisiä kuvia. Minulla on jostain syystä tarve luoda kuvia.

   Poista