perjantai 7. kesäkuuta 2013

Lupaavaa.
Kesä on vasta aluillaan, mutta aloitteleva pienviljelijä hämmästelee elämän pursuamista. Muutamat salaatit ja retiisit on jo nautittu, ja lisää salaattia kylvetty. Kiva sommitella silmän iloksi ja makunautinnoksi.Vähän epävarmalla mielellä suhtaudun tähän tomaatin viljelyyn, mutta siitä huolimatta "kukkaa pukkaa"!Ria-mansikan taimet alkavat jo näyttää oikeasti mansikkaa tuottavilta. Täytyy vain ajoissa peittää verkolla, etteivät Markun mansikat joudu vieraisiin suihin. Kerran nimittäin seurasimme, kun orava nautti mansikan syönnistä, emme edes raaskineet keskeyttää sen nautintoa!Toivoa herättää myös tämä ilmiö. Vanhastaan tiedämme, että vain murto-osa raakileista päätyy omenoiksi, mutta on silti ilo katsella hedelmien kehittymistä.


Etupihan orvoikit kurottavat hauskasti kohti taivasta.
Kesä on vasta edessä, joten iloa ja työtä riittää. Toivottavasti tulevassa kesässä on kaikkea tasaisesti, aurinkoa,  sadetta ja iloista mieltä. 

2 kommenttia:

  1. On hyvin kasvanut kaikki hyvässä hoidossa tietenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän on suorituspaineita, kun on kuivaa ja hellettä. Väillä tuntuu, että vähempi kastelu ehkä riittäisi. Täytyy pitää peukkuja, että tämä harrastus saisi kunniallisen lopun, ja saisi pienten alkujen lisäksi kunnon pöytään pantavaakin!

      Poista