tiistai 2. huhtikuuta 2013

Yllättävä inspiraatio.


Meillä oli erilainen pääsiäinen. Olimme aloittaneet olohuoneen lattiaremontin pääsiäisviikon alussa. Kaikki oli täysin kesken, kun mieheni Markku sairastui korkeakuumeiseen flunssaan. Olimme sijoittaneet olohuoneen huonekalut muihin huoneisiin, joten kaikki oli yhtä kaaosta. 

No mehän  ehdimme sitten hyvin seuraamaan internetistä moneen kertaan kaikki pääsiäisen tapahtumat. Oli todella koskettavaa seurata kärsimysnäytelmiä ja katsella arkistoituja tilaisuuksia ja näin elää mukana tunteella, mitä Jeesus on tehnyt meidän edestämme, kun hän antautui ristin kuolemaan ja näin sovitti meidän syntimme. 

Yhdessä seurakunnan tilaisuudessa, ylösnousemusjuhlassa ehdimme olla musiikki- ja miksausvastuissa, kun Markulla oli välillä yksi kuumeeton päivä. 

Nyt kun arki koitti, niin kuinka ollakaan, täysin yllätyksenä tuli inspiraatio tehdä valmiiksi muutamassa tunnissa nämä taulut, jotka ovat odottaneet jo kuukausia, kun kehykset niihin oli jo hankittu aikaisemmin. Näissä on kaikissa sama teksti, mutta sopivat esimerkiksi häälahjoiksi.
Olikohan se pitkä juhlapyhien aika, jonka jouduimme olemaan kotona "neljän seinän sisällä", ollut kuitenkin jonkinlaista luovuuden kehittymisen aikaa, kun se näin yllättäen puhkesi. Olen nimittäin monet monet kerrat yrittänyt aloittaa näitä pikku maalauksia, mutta en ole saanut "kiinni" asiasta.

Nyt Markun tauti on hellittämässä, ja on toivoa saada lattiaremontti päätökseen. Mieli on kiitollinen kaikesta huolimatta.

2 kommenttia:

  1. Todella kauniita! Kyllä ne taudit ohi menee!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, niinpä, ne menevät ohi. Kyllä sitä kärsivällisyyttä on vamaan aihettakin koetella ja kasvattaa!

    VastaaPoista