tiistai 13. marraskuuta 2012

Talvitanssi

Virkkaus jatkuu, aiheet muuttuvat.
Nyt alkoi nukkejakso. Ainakin muutamia tällaisia tanssijoita aion tehdä muun virkkauksen ohessa.

Tämä ja edellinen kuva on ensilumien aikaan (sulivat jo), Myllykoskelta siskon mökiltä, lampi oli jäässä. Tanssijaa oli vaikea saada pysymään paikoillaan, kuten tanssijoita yleensä. Kamera oli toisessa kädessä ja nukke langan päässä toisessa.

Tein viime viikonloppuna tanssijalle parin. Eihän yksin ole hyvä olla, se on yleensä näissä periaatteenani. Hain tänään Helsingistä huollosta/korjauksesta isäni rakentaman viulun. Oli korjattu ja soi ihanasti. Soitan päivittäin, ja aina vain mukavammalta tuntuu soittaa. Tässä näkyy samalla mittasuhteet--virkkausten koko.

Täytyy tehdä muutakin aina välitöinä. Tässä jatkoa edellisen blogin mummoneliöille. Yksi pala puuttuu takakulmasta, siksi piti kääntää. 
Virkkaus virkistää paljon synkkiä syystalven päiviä, kun ei ole vielä pysyvää luntakaan. Olen siitä syystä käyttänyt myös iloisia värejä. 
Ehdin silti lukea ja ulkoilla. Kaikkea tasapuolisesti, ja kun vielä oppisi ajattelemaan paljon myönteisiä ajatuksia.

3 kommenttia:

  1. Valtavan hienoja tanssijoita. Mitä, on teillä lunta, vai ootko kuvannut joskus ennemmin?

    VastaaPoista
  2. Viime viikonloppuna oltiin hakemassa vaunu Myllykoskelta. Kun mentiin perjantaina, siellä oli pakkasta ja lunta. Se suli kyllä jo lauantaiksi aika hyvin pois, kun oli lämpöasteita.

    VastaaPoista
  3. Hei. Aivan ihana tanssijatyttö jäällä, sain aidon tunteen että nukke on oikeesti pikkasen hypähtänyt ilmaan ja sirosti, ojentunut varpailleen.

    VastaaPoista