perjantai 12. lokakuuta 2012

Vaiheita ja valmista

Kesä on mielessä ja kuvina, vaikka syksy on parhaillaan kääntymässä talveksi. Räntää ja lunta luvataan jo säätiedotuksissa. Ystäväni pyysi minua tekemään alla olevasta tekstistä huoneentaulun. Tekemisen vaiheet on joskus kiva kuvata.

Vaihe 1. Teksti on paras tehdä ensin, mahdollisten kirjainvirheiden takia, silloin ei koko maalausta tarvitse tehdä uusiksi. 

Vaihe 2. Mieheni kaipasi tähän "valmiiseen" jotain lisää, joten tein pientä somistusta  tekstin ympärille, seuraavassa kuvassa.

Vaihe 3. Valmista tuli. En tiedä vielä huoliiko tilaaja, kun ei ole vielä nähnyt. Jos ei, niin pidämme itse.


Tässä näkyy, että kuvioihin on ilmaantunut "isäkissa" kokoharmaa yksilö. Saman harmaa kissa oli meillä lapsuuskodissa aikoinaan. 
Aloin virkata myös tähteistä joulupalloja. Puolivalmis pallo odottaa tekijäänsä. 
Puolivalmiina oleminen on mietityttänyt, ja mieleeni välähti psalmin jae: Herra, vie minun asiani päätökseen, Herra, sinun armosi pysyy iankaikkisesti, älä jätä kesken kättesi työtä. Siihen voi luottaa, että Hän pitää meistä huolen, ja vie meissä työnsä päätökseen!


Tässä   vielä kuva lopullisesta hiiriperheestä. Täydet 10. Siihen on hyvä päättää, kunnes......taas....ehkä...... joskus lisää.

3 kommenttia:

 1. Airi sä olet aarre. Kyllä kelpaa. Kiitos <3

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava tuo taulu ja kaikki muukin kyllä, olet luonut upeita juttuja ja lisää odotellessa=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pitäisi välillä kyllä näiden virkkausten keskellä maalailla enemmän. Kyllä siihenkin vielä aikaa löytyy.

   Poista