maanantai 24. syyskuuta 2012

Neuleita sateen säestyksellä.

Lähdimme viettämään pidennettyä viikonloppua Keuruulle. Tiesimme kyllä, että sateita olisi luvassa, mutta katko normaaliin arkirutiiniin olisi ihana, vaikka sataisikin.Otin mukaani keskeneräisiä neuleita. Olin hiiriperheen virkkaamisen välillä jo luvannut tehdä vaihteeksi avustussukkia ja lapasia. Näinkin vaihtelu virkistäisi ja tulisi huvia ja hyötyä. Maisemat olivat synkkiä välillä. Väliin taas aurinko paistoi. Siis epävakaista. Lähdimme toisena päivänä puolukoita poimimaan. Tavoitteena olisi yksi ämpärillinen, se riittäisi meille talveksi. Onneksi otimme autoon sadevaatteet, koska saimme siellä raekuuron niskaamme! Saimme marjamme, ja asuntovaunuun lämmittelemään.


Illalla alkoi sää seljetä, ja lähdimme rentouttavalle lenkille, maisemaa ja pilviä ihailemaan ja sen jälkeen saunaan. 


Asuntovaunun ikkunasta, illalla ulos katsoessa sää oli jo seestynyt.Saunan jälkeen meillä on tapana siellä istua katselemaan netti-tv:tä, Yleensä kristillistä TV7-kanavaa. Siinä samalla, ja myös automatkoilla neulon ajankuluksi jotain. Tällä matkalla valmistui sitten pari sukkaparia. Vielä olisi sinisävyistä lankaa odottamassa pieniä palelevia jalkoja varten.

Nyt on maanantai-aamu. Puolukat soseutin jo illalla pakastimeen. Nyt on aika säilöä omenia, joita saimme eilen. Niin on talvea varten taas maukkautta ja vähän vitamiinejakin nautittavaksi.

2 kommenttia:

  1. Niin, ja erityisesti pilvet ovat näin syksyllä lumoavia. Hyvä onkin katsoa ylöspäin, yleensäkin elämässä :)

    VastaaPoista