torstai 30. elokuuta 2012

Lenkkimaisemia ja virkkaushupia

Runsas viikko sitten kävimme Keski-Suomessa viikonlopun vietossa. Keuruun Pohjoisjärven maisemissa teimme aamu- ja iltalenkkejä. Ihanan kuulakas ja aurinkoinen syksyn alku. Paljon pihlajanmarjoja ja kaikkia muita marjoja ja hedelmiä luonto tulvillaan. Luojan ihania lahjoja ihmisille.Automatkoilla tuli virkatuksi jälleen. Tässä jo aikaisemmin valmistunut kissa ihmettelemässä lankakeriä. Värillisiä lankoja oli pieniä keriä jäänyt aikojen kuluessa. Niitä nyt täytyi jotenkin hyödyntää. Alkoi syntyä lisää Virkkuulan väkeä.

Pupuneiti tuli ensimmäiseksi kissan kaveriksi.

Poikapupu ilmestyi yllättäen kuvioihin.

Kilpikonnasta tuli vähän liioitellun värikäs.

Tämä tyttöhiiri itse asiassa syntyi paluumatkalla.  En ollut sillä kertaa kuskina. 

 
 Tyttöhiiri koki olonsa yksinäiseksi, joten täytyihän kaveri saada. Poikahiiri syntyi kotona  matkan jälkeisinä päivinä.

Yhdessä ratsastetaan kissalla. Tässä tarinassa kaikki ovat ystäviä.

Koko Virkkuulan väki.

Kun pieni kerä oli jäljellä enää vaalean punaista, tein kesän viime ruusun. Nyt aion ostaa isoja  lankakeriä kaupasta ja  aloittaa lapasien, sukkien ja pipojen neulomisen avustuspaketteihin.

5 kommenttia:

 1. Olet tosi taitava, sen olen aina tiennyt. Voisihan sitä kehittää taitojaan, että virkka autolla ajaessaan, sitä ei ole vielä laissa kielletty. Virkkasin kerran lenkillä, kun en malttanut jättää virkkausta. Sitten näin telkkarissa, miten joku bolivialainen nainen kutoi kevellessään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska juttu siitä kävellessä kutomisesta! Pekka Simojoki sanoi aikoinaan tuntevansa, että "laulua pukkaa". Sitä pukkaa hänellä aika usein. Itsekin tuntuu pukkaamista milloin mistäkin. Ehtisi vain. Välillä tulee mieleen, miten ihmeessä sitä ehti aikanaan töissäkin käymään? Missä välissä? Haha!

   Poista
  2. Aika ihania juttuja oot tehnyt=) Mukavaa syksyä sulle ja Markulle=)

   Poista
 2. Ihania virkkauksia! täytyypä itsekin taas näiden inspiroimana etsiä koukku ja lankaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, sinulta se käy, kun olet käsistäsi kätevä, niin kuin äitisikin! Itseäni huvitti se tyttöhiiri, kun se tuli valmiiksi. Niitä voi keksiä lisää lasten iloksi.

   Poista