torstai 9. elokuuta 2012

Itse tekemisen hauskuutta ja hyötyä.

Tämä on meidän kesälemmikki, tänään sillä on aamiaiseksi kirsikoita. Siitä pitää muutenkin huolehtia. Jalat ja silmänympärykset joutuu vaihtamaan joka päivä, kun ne lakastuvat. Isäni tapasi hauskuttaa meitä lapsia aikoinaan erilaisilla humoristisilla jutuilla. Siitä tämäkin idea. Arvostettu arkkiatrimme kertoi haastattelussaan, kuinka hän opetti lapsilleen ja lapsenlapsilleen, että kaikki mitä voi, kannattaa tehdä itse. Hänen oma harrastuksensa on "Tuohelan väki". Kaarnasta tehtyjä henkilöitä, koko kylällinen. Kaikilla oma henkiöhistoria. Hänen näyttelynsä kiertää Suomea. 
Meille sisaruksina ja sisarusteni lapsille on samoin jo kotoa vanhmpieni myötä periytynyt samanlainen elämänmuoto, kaikkea tehdään itse. Se on kivaa.


Ostimme viikko sitten uuden pöydän, mutta ruskeat tuolimme olivat niin mukavat istua, ettemme raaskineet luopua niistä. Niissä oli tummat istuinpäälliset, eivätkä sopineet mitenkään pöydän väriin. Ostin sisustuskangasta ja verhoilin hetkessä niiden istuinosat uusiksi. Varatuolien istuintyynyihinkin riitti kivasti kangasta. Käyhän se näinkin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti